Aanbieding!

SIM Kaart Adapter Vergroter NanoSIM, MicroSIM

7,95 6,95

NanoSIM en MicroSIM –> Gewone SIM adapter! Converteer je Nano SIM naar Micro SIM of reguliere SIM en Micro SIM naar reguliere SIMkaart.100% veilig en compatible met alle simkaarten, gemakkelijk te gebruiken. Inclusief SIM slot opener voor alle telefoons. Goed te gebruiken voor internet of things (IOT)

Wees er snel bij! Nog 8 op voorraad.

Stuntprijzen zijn tijdelijk geldig. Promotie loopt nog:

LET OP: Dit product heeft een levertijd van 1 dag, omdat dit product uit onze buitenlandse voorraad moet komen. Wij sturen je een track and trace code zodat je de voortgang kan bijhouden. Je geduld wordt beloond met onze lage prijzen!

Bekijk meer: , GTIN: 8719324105606

MicroSIM, NanoSIM en gewone SIM

Er zijn verschillende soorten SIMkaarten in omloop, de NANOsim is de kleinste, die past in de iPhone en de nieuwere Android telefoons. Daarnaast zijn er grotere SIMkaarten, zoals de MicroSIM en de reguliere SIM.

Als je alleen de NANO simkaart hebt of de Micro SIMkaart, dan kun je deze converters gebruiken om ze naar een grotere simkaart om te vormen. Dit kan heel handig zijn als je veel doet met oudere telefoons of andere apparaten die niet de kleinere sims accepteren.

Oudere telefoons

Oude telefoons zoals die van Samsung, HTC, Huawei, Apple, LG, Google Nexus, Sony XPeria, Nokia, Windows Phone, Microsoft, OnePlus hebben vaak nog een groot SIMkaartslot. Je kunt daar een kleine NANOSim of MicroSIM niet in doen zonder adapter.

Daarnaast wordt hier een SIM opener bij geleverd, deze kun je gebruiken voor het openmaken van het SIM slot. Deze is compatible met de meeste telefoons, zoals Apple, Samsung en Xiaomi.

Internet of things

Met de komst van slimme apparaten die via de SIMkaart verbonden zijn aan het internet is de behoefte aan ondersteuning van alle formaten simkaarten belangrijk, of het nu micro sim, nano sim of gewone sim is. Met deze adapter weet je 100% zeker dat je altijd de juiste converter hebt voor de grootte van de simkaart.

Specificaties

Gewicht 0.05 kg
Afmetingen 10 × 8 × 0.2 cm
Google Categorie

Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phone Accessories

Levertijd

1 dag

Tip je vrienden:

Enthousiast over dit product of ken jij iemand die deze gadget ook graag zou willen? Deel dan dit product via de knoppen hieronder.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SIM Kaart Adapter Vergroter NanoSIM, MicroSIM” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *